'Een stap buiten PSV is wat mij betreft voorlopig niet aan de orde'

'Een stap buiten PSV is wat mij betreft voorlopig niet aan de orde'

01-03-2019 16:31
61

Mike van de Meulenhof is sinds kort derde doelman van PSV. Bij de hoofdmacht van trainer Mark van Bommel krijgt het negentienjarige talent naar eigen zeggen de kans om te groeien.

In de winterstop mocht Van de Meulenhof op trainingskamp met PSV 1. "Daar word je nog sneller volwassen en word je je opnieuw meer bewust van wat je allemaal moet doen om de top te halen", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. "Ik voel me heel serieus genomen en ook overal bij betrokken. Ineens ben je een deel van de ploeg."

Van de Meulenhof is naar eigen zeggen keihard voor zichzelf. "Ik wil later nooit het idee hebben dat ik ergens ook maar een kruimeltje heb laten liggen. Dan zou ik enorm van mezelf balen. Alles in mijn leven is er nu op gericht om als keeper een zo hoog mogelijk niveau te halen. Ik ben niet de allerlangste (1,82 meter, red.) en ga dat niet meer worden, maar misschien heb ik juist daardoor mezelf nog meer kunnen ontwikkelen."

"Bij PSV voel ik veel vertrouwen en wat mensen binnen de club vinden, is voor mij het belangrijkste", aldus de talentvolle doelman, die zijn wedstrijden keept bij Jong PSV. Een concrete planning voor de toekomst heeft hij niet. "Een stap naar buiten is wat mij betreft voorlopig niet aan de orde. Ik kan hier het vak leren en bij Jong PSV spelen."