'K*tgevoel' voor Becker, ondanks doelpunt: 'Al vaker voorgekomen dit seizoen'

'K*tgevoel' voor Becker, ondanks doelpunt: 'Al vaker voorgekomen dit seizoen'

02-03-2019 09:25
30

ADO Den Haag-rechtsbuiten Sheraldo Becker nam geen blad voor de mond na de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De Hofstedelingen kwamen nog wel op voorsprong door een treffer van Becker, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.

Youssef El Jebli zorgde kort voor tijd voor de gelijkmaker. De spelmaker van De Graafschap gaf toe dat De Superboeren eigenlijk geen recht hadden op een punt en krijgt bijval van Becker. "Deze wedstrijd horen wij gewoon te winnen. Punt, klaar. Van De Graafschap hoor je gewoon te winnen", liet hij na afloop weten aan Omroep West. "Ik sta hier met een k*tgevoel en dat is niet lekker."

ADO staat weliswaar op een elfde plek in de Eredivisie, maar het gat met de degradatiestreep is slechts vier punten. "Het is dit seizoen al vaker voorgekomen dat we in de slotfase zulke doelpunten tegenkrijgen en dat gebeurt vanavond (vrijdagavond, red.) weer. Natuurlijk moeten wij ook de kansen afmaken, maar je staat wel voor en die voorsprong moet je koesteren. Dat gebeurt alleen niet. Gewoon k*t."