'Als ik Harry Kane of Dele Alli was zou ik meteen mijn zaakwaarnemer bellen'

'Als ik Harry Kane of Dele Alli was zou ik meteen mijn zaakwaarnemer bellen'

02-03-2019 12:44 Laatste update: 03-03-2019 09:28
31

De uitspraken van Mauricio Pochettino over het winnen van een prijs kunnen op weinig begrip rekenen bij Joe Cole. De voormalig middenvelder van Chelsea begrijpt niets van de Argentijnse manager van Tottenham Hotspur.

Het gat in de Premier League met koploper Liverpool liep na de 2-0 nederlaag tegen Chelsea van afgelopen woensdag op naar negen punten. Pochettino zei voorafgaand aan die wedstrijd al dat het nog vijf of tien jaar kan duren voordat Spurs aan een titel kan denken. "Als ik Harry Kane of Dele Alli zou zijn en mijn manager zou zeggen dat het vijf of tien jaar kan duren voordat we een titel winnen, dan zou ik meteen mijn zaakwaarnemer bellen", zegt Cole, geciteerd door The Independent.

"Hij heeft de zaken bij Tottenham zeker verbeterd, maar niet qua mentaliteit", vervolgt Cole. "Je kan nog steeds dezelfde problemen zien. Ze spelen goed en dan gaan we dingen verwachten. Maar dan gaan ze opeens rare dingen doen, zoals verliezen van Burnley."

Zaterdagmiddag staat Spurs in de beladen North London Derby tegenover Arsenal. De ploeg van Pochettino kan zich na twee verloren wedstrijden op rij geen puntenverlies veroorloven als het nog mee wil doen om de landstitel in Engeland.