'Schijterige' Superboeren spelen gelijk: 'Voor de winterstop met 0-3 verloren'

'Schijterige' Superboeren spelen gelijk: 'Voor de winterstop met 0-3 verloren'

02-03-2019 13:22 Laatste update: 03-03-2019 09:28
6

Henk de Jong vond dat zijn ploeg 'schijterig' oogde in het met 1-1 gelijkgespeelde duel met ADO Den Haag. De Graafschap mocht van geluk spreken dat het vrijdag een punt overhield aan het duel in Doetinchem, want de Hagenezen kregen in de eerste helft voldoende kansen op meer.

De Superboeren hielden door een late goal van Youssef El Jebli toch nog een punt over aan het duel. "Deze wedstrijd hadden we voor de winterstop met 0-3 verloren", aldus trainer Henk de Jong na afloop voor de camera van FOX Sports. "Nu is het gewoon een puntje. Dat moeten we meenemen."

"Ik vond ons wel schijterig, terwijl de momenten om te voetballen er gewoon lagen", vervolgt de oefenmeester van de ploeg uit Doetinchem. "Ik zag al na een paar minuten dat wij angstig waren, maar als wij iets niet moeten hebben is het angst."

"We waren toch al kansloos, we waren toch al gedegradeerd? Wij moeten met opgeheven hoofd spelen. Durven en lef hebben om te voetballen. Daar gaan we volgende week weer mee door, maar daar hebben we vanavond in verzaakt."