Bel Hassani: 'Vind ik kut: iedereen denkt nu dat ik iets heb gedaan bij AZ'

Bel Hassani: 'Vind ik kut: iedereen denkt nu dat ik iets heb gedaan bij AZ'

03-03-2019 18:45
41

Iliass Bel Hassani is dolbij, nu hij weer aan spelen toekomt in de Eredivisie én belangrijk is voor zijn nieuwe club FC Groningen. Zondagmiddag tekende de aanvaller tijdens het thuisduel met VVV-Venlo voor de winnende treffer: 3-2. 

Bij AZ kwam Bel Hassani dit seizoen niet in de plannen van trainer John van den Brom voor. De verhuur aan Groningen in januari kwam voor hem dan ook als een verlossing. "Iedereen weet waar ik vandaan kom. Ik heb gewoon echt een kut anderhalf, twee jaar achter de rug. Hier mag ik eindelijk mezelf zijn en kan ik weer voetballen", aldus de linkspoot, voor de camera van FOX Sports"Ik ben nu echt supertrots, hopelijk kan ik vanaf nu meer brengen. Dit voelt heerlijk."

Wedden

Meer odds

In Alkmaar verpieterde Bel Hassani op de bank en bij het beloftenteam. "Ik wil er niet te veel naar kijken. Maar ik kan je één ding meegeven: dat het superkut was. Sorry voor mijn taalgebruik, maar dat was het echt. Ik wilde als liefhebber iedereen laten zien dat ik er na Heracles een goed vervolg aan kon geven. En ik werd eigenlijk geblokkeerd, ik kreeg niet meer het vertrouwen."

"Ik werd teruggezet naar Jong AZ, zonder dat er iets was gebeurd. Dat vind ik ook kut: iedereen denkt nu dat ik iets heb gedaan. Ik heb altijd honderd procent getraind en gegeven. Blijkbaar is dat de manier hoe zij jongens weg willen hebben."

De laatste treffer van Bel Hassani in de Eredivisie dateerde van februari 2017. 

Lees ook: Groningen en VVV wisselen van plek na hectisch duel met twee keer rood