'Altijd interesse' in Dumfries: 'Speler waarvan je niet weet hoe snel het gaat'

'Altijd interesse' in Dumfries: 'Speler waarvan je niet weet hoe snel het gaat'

04-03-2019 17:30 Laatste update: 17:30
30

In een speler als Denzel Dumfries is 'altijd interesse', maar de PSV-verdediger is absoluut niet bezig met een transfer. Dat stelt zaakwaarnemer Santi Kolk.

"Voor een speler als Denzel is altijd interesse, dat zal iedereen begrijpen", aldus Kolk in de podcast De Derde Helft, die sinds maandag te beluisteren is. "Je bent continu in gesprek met clubs. Je moet constant de juiste informatie hebben naar spelers toe, maar in dit geval ook naar PSV toe."

"Maar op het moment zijn we helemaal niet bezig om een transfer te bewerkstelligen voor Denzel Dumfries", vervolgt Kolk. "Hij zelf ook niet. Hij is net bij PSV, is international geworden." Kolk erkent wel dat in de voetballerij alles mogelijk is. "Dingen kunnen natuurlijk wel heel snel gaan. Denzel is natuurlijk wel een speler waarvan je echt niet weet hoe snel het kan gaan. Want niemand had verwacht dat hij binnen drie seizoenen in de top van Nederland en het Nederlands elftal zou spelen."

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!