'PSV in gesprek met uitblinker Piroe, topseizoen Lammers complicerende factor'

'PSV in gesprek met uitblinker Piroe, topseizoen Lammers complicerende factor'

05-03-2019 11:55
54

PSV wil langer door met spits Joël Piroe, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagochtend. De negentienjarige Nijmegenaar blinkt dit seizoen vrijwel wekelijks uit in de Keuken Kampioen Divisie, maar beschikt over een aflopend contract.

Volgens het ED is PSV al langere tijd in onderhandeling met het kamp-Piroe en zet men in op een langdurige verbintenis. De Eindhovenaren kunnen echter nog niet bevestigen of Piroe uitzicht heeft op speelminuten komend seizoen. Momenteel beschikt PSV met Eredivisie-topscorer Luuk de Jong en de voorlopig geblesseerde Maximiliano Romero al over twee centrumspitsen, terwijl ook Donyell Malen in de punt van de aanval kan spelen.

Wedden

Meer odds

De Eredivisie-koploper beschikt echter ook nog over Sam Lammers, die als huurling van sc Heerenveen een sterk seizoen doormaakt. De 21-jarige Brabander kwam dit seizoen al tot zestien officiële treffers in dienst van de Friezen. Het ED sluit dan ook niet uit dat Lammers volgend seizoen weer een kans krijgt in de Eindhovense A-selectie. Of er dan plaats zal zijn voor Lammers én Piroe, is nog de vraag.