Maaskant zet 'noodzakelijke stap': Almere City kan op zoek naar nieuwe trainer

Maaskant zet 'noodzakelijke stap': Almere City kan op zoek naar nieuwe trainer

Gepubliceerd: dinsdag 5 maart 2019 om 15:10di 05-03-2019 om 15:10

Almere City gaat op zoek naar een hoofdtrainer. De nummer tien van de Keuken Kampioen Divisie gaat niet verder met Michele Santoni, zo maakt het dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

Technisch directeur Robert Maaskant spreek op de clubsite van een 'noodzakelijke stap'. Santoni en de clubleiding zouden een verschillende visie hebben over 'de manier waarop de ambitieuze doelstellingen van de club moesten worden behaald'. "Wij willen Michele bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet en professionaliteit", laat Maaskant weten in een eerste reactie. De Flevolanders gaan op zoek naar een opvolger voor Santoni. Tot die tijd neemt assistent-trainer Ole Tobiasen de spelersgroep onder zijn hoede.

De in Italië geboren Santoni was pas aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bezig. Nadat hij enige tijd actief was geweest als videoanalist van Ajax en als jeugdtrainer in zijn thuisland, nam hij afgelopen zomer het stokje van Jack de Gier over. Almere City sloot de eerste periode nog af als nummer vijf, maar vervolgens zakte de jongste profclub van Nederland weg naar de middenmoot.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws