Groot PSV-nieuws: toptalent Ihattaren zet tweede handtekening in één jaar

Groot PSV-nieuws: toptalent Ihattaren zet tweede handtekening in één jaar

05-03-2019 17:20 Laatste update: 17:27
145

Mohammed Ihattaren heeft zijn contract bij PSV verlengd. De zeventienjarige buitenspeler had een verbintenis tot medio 2021, maar ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Eindhoven.

De regerend landskampioen heeft het nieuws dinsdagmiddag bevestigd via de officiële kanalen. Voor Ihattaren is het zijn tweede contractverlening in één jaar tijd. Op 28 maart 2018 zette hij zijn handtekening onder zijn eerste profcontract.

Sindsdien ging het snel met de nu zeventienjarige linkspoot. Ihattaren maakte op 26 januari zijn Eredivisie-debuut tegen FC Groningen en staat inmiddels op zes competitiewedstrijden namens PSV 1. Zaterdagavond mocht hij zelfs in de basis beginnen tegen Excelsior.

"Er komt in korte tijd veel op me af", laat Ihattaren weten aan de PSV-site. "Maar ik ga altijd volle bak. Druk of geen druk." De jongeling toont zich ambitieus. "Ik zal hard moeten blijven trainen, hoop natuurlijk op veel speelminuten en ga er alles aan doen zo snel mogelijk een plekje in de kleedkamer van het eerste te verdienen."