Álvarez (onder) met oud-ploeggenoot Diego Lainez

PSV-watcher vertelt in Mexico: 'Hij kan een optie zijn voor volgend seizoen'

PSV-watcher vertelt in Mexico: 'Hij kan een optie zijn voor volgend seizoen'

05-03-2019 19:38
45

PSV heeft geen interesse meer in Rodolfo Pizarro, maar Edson Álvarez is nog altijd in beeld bij de koploper van de Eredivisie. Dat vertelt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad in Mexico.

Pizarro, een 25-jarige aanvallende middenvelder die inmiddels voor CF Monterrey speelt, werd vorige zomer in verband gebracht met PSV. De Eindhovenaren zouden zelfs een bod van negen miljoen euro hebben uitgebracht. Ook Ajax was naar verluidt geïnteresseerd. PSV ging uiteindelijk aan de haal met Erick Gutiérrez, een landgenoot van Pizarro. "Hij was jaren geleden een optie, maar nu hebben ze al een andere speler", laat Elfrink weten aan ESPN Deportes.

Wedden

Meer odds

Een andere Mexicaan staat nog wel op het lijstje. "Álvarez is een verdedigende speler en zou een mogelijkheid kunnen zijn", vertelt Elfrink. "Het is nu niet concreet, maar hij kan een optie zijn voor volgend seizoen." De 21-jarige Álvarez brak in het seizoen 2016/'17 door bij Club América. De 1.90 meter lange centrale verdediger, die ook als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan, speelde al twintig interlands voor Mexico.

Elfrink ging ook in op de transfergeruchten rond Hirving Lozano. Hoewel de aanvaller met zijn vorm worstelt, staat hij er nog altijd goed op in Europa. "Het is mogelijk dat Lozano na dit seizoen vertrekt bij PSV. Ik begrijp dat Napoli geïnteresseerd is, maar ze zijn op dit moment niet concreet."