'Documentairemakers filmen Ramos op SR4-eretribune tijdens Real Madrid - Ajax'

'Documentairemakers filmen Ramos op SR4-eretribune tijdens Real Madrid - Ajax'

06-03-2019 00:04 Laatste update: 01:14
74

De Champions League-uitschakeling van Real Madrid door Ajax is voor Sergio Ramos pijnlijk in meerdere opzichten. Dinsdagavond zat de geschorste aanvoerder met een cameraploeg op een speciaal voor hem ingerichte eretribune.

Dat meldt Marca. Terwijl Ajax gehakt maakte van titelhouder Real, keek Ramos met familie, vrienden én een cameraploeg toe. De laatste was aanwezig voor een Amazon-documentaire die wordt gemaakt van de Real-verdediger. Ramos had niets aan het toeval overgelaten. Zo was de eretribune gedecoreerd met zijn initialen (SR4).

Voor de wedstrijd meldde Ramos zich nog in de kleedkamer van Real Madrid om zijn medespelers toe te spreken. Dat had niet het gewenste effect, want de thuisploeg stond al binnen twintig minuten op een 0-2 achterstand. Ajax bouwde die voorsprong uit naar 1-4, waardoor Real voor het eerst in vier jaar niét de Champions League wint.

Ramos miste de return in Madrid vanwege zijn gele kaart in de heenwedstrijd tegen Ajax. Omdat hij dat bewust deed, is hij ook geschorst voor de eerste Champions League-wedstrijd van Real in het volgende seizoen.