Ajax 'kan 50 miljoen vragen voor Tadic': Bayern München, waarom niet?'

Ajax 'kan 50 miljoen vragen voor Tadic': "Bayern München, waarom niet?'

06-03-2019 09:17
102

Ajax-uitblinker Dusan Tadic zou absoluut meekunnen bij een ploeg als Bayern München. Dat denkt FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk. Tadic was dinsdagavond tegen Real Madrid de grote man aan Amsterdamse zijde. Hij tekende voor de 0-3 en was 90 minuten lang niet te stoppen voor de defensie van de Spanjaarden. 

"De beste man? Dusan Tadic, echt ongelofelijk", zei Van Rijswijk later op de avond bij Voetbalpraat van FOX Sports"Ik schreef op Twitter al dat het niet normaal is wat hij aan het doen was. En toen schoot hij daarna de bal nog even in de kruising... Die assist op Neres, maar ook vooral die actie die er aan vooraf ging én het juiste wachten."

Tadic is al dertig jaar, maar Van Rijswijk voorspelt dat de Serviër in de zomer een toptransfer kan en gaat maken. "Voor Tadic kan Ajax ook wel vijftig miljoen euro gaan vangen. Die gaan ze kwijtraken. Dit is presteren op het hoogste niveau, bij Real Madrid in het Bernabéu. Als je jezelf zó laat zien, dan doet leeftijd er niet meer aan toe. Dan denken mensen: die moeten we hebben. Daar kan Ajax serieus heel veel geld aan verdienen."

"Bayern München, waarom niet? Ik heb de Engelse kranten bekeken. The Sun en The Guardian schrijven hetzelfde: Real Madrid humiliated, Tadic sublime. Hij is de grote man."

Onlangs werd in Spanje en Duitsland geschreven dat Bayern een oogje heeft op Tadic. De linkspoot scoorde dit seizoen al 23 keer. 

Lees ook: L'Equipe ziet 'perfecte wedstrijd' van Tadic: tiende (!) maximale score sinds 1988