Alderweireld over 'wonder van Madrid': 'Ajax zit bij ons allemaal in het hart'

Alderweireld over 'wonder van Madrid': 'Ajax zit bij ons allemaal in het hart'

Gepubliceerd: woensdag 6 maart 2019 om 15:11wo 06-03-2019 om 15:11

Toby Alderweireld plaatste zich dinsdagavond met Tottenham Hotspur voor de kwartfinale van de Champions League. Tot zijn grote vreugde vernam de Belgisch international dat ook zijn oude club Ajax zich bij de laatste acht heeft geschaard.

"Ik denk dat heel de wereld dat wel heeft gezien. Een fantastische prestatie en alleen maar goed voor een club als Ajax", aldus Alderweireld na afloop voor de camera van Sporza. "Natuurlijk is dat mooi. Ajax ziet niet alleen bij mij in mijn hart, maar ook bij Jan (Vertonghen), Christian (Eriksen) en Davinson (Sanchez). We komen van daar en dragen de club allemaal een warm hart toe."

"Wie weet komen we elkaar tegen in de kwartfinale", vervolgt Alderweireld. "Het mooie aan de kwartfinale Champions League is dat je alleen maar mooie teams krijgt. Het zal heel lastig worden en als het Ajax is, is het Ajax. Maar hopelijk kunnen we ze een paar rondes later treffen."

Tottenham Hotspur en Ajax zijn de eerste twee teams die zich hebben geplaatst voor de kwartfinale. Woensdagavond en volgende week komen daar nog eens zes ploiegen bij.

Lees ookVoor in de agenda: loting en kwartfinales van Ajax in Champions League

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws