Lof voor keuze Feyenoord: 'Voor mij een van de beste trainers die ik heb gehad'

Lof voor keuze Feyenoord: 'Voor mij een van de beste trainers die ik heb gehad'

06-03-2019 17:29
72

NEC-middenvelder Joey van den Berg is zeer te spreken over de keuze van Feyenoord voor Jaap Stam. Van den Berg werkte met Stam samen bij Reading en heeft enkel lof voor hem.

"Mijn ervaring met hem is echt top. (...) Voor een trainer het allerbelangrijkste: als hij praat dan luister je. De duidelijkheid die hij heeft en de manier van overbrengen, sprak mij heel er gaan. Hij is voor mij de beste die ik heb gehad daarin", stelt hij voor de camera van VTBL.

Wedden

Meer odds

"Het lijkt net of ik hier heel veel reclame voor hem maak, maar het is wat het is. Als het een klotetrainer was geweest, had ik het ook gewoon gezegd. Het was voor mij een van de beste trainers die ik heb gehad", vervolgt Van den Berg.

Dat Stam bij Reading werd ontslagen, lag volgens Van den Berg niet alleen aan de trainer. "Het eerste jaar ging heel goed en daar wilde hij op voortborduren. Maar je hebt ook te maken met de kwaliteit van de groep. Ik denk dat hij zich daar het tweede jaar een beetje op heeft verkeken. Hij wilde het uitbouwen, maar iemand die tot tien kan tellen, moet je niet tot twintig laten tellen. Daar zat een beetje de valkuil."