PEC vangt flink bedrag voor Stam: 'Als we ergens tevreden over zijn is het dat'

PEC vangt flink bedrag voor Stam: 'Als we ergens tevreden over zijn is het dat'

Gepubliceerd: woensdag 6 maart 2019 om 18:24wo 06-03-2019 om 18:24

PEC Zwolle heeft er begrip voor dat Jaap Stam zijn trainerscarrière voort wil zetten bij Feyenoord. De Blauwvingers stellen bij monde van technisch directeur Gerard Nijkamp dat het niet in de aard van de club ligt om dwars te liggen bij een dergelijke overstap.

Feyenoord maakte woensdagmiddag bekend dat Stam vanaf volgend seizoen de scepter zal zwaaien in Rotterdam-Zuid. "Het past niet bij een club als PEC om een trainer met de ambities van Jaap aan zijn contract te houden", reageert Nijkamp tegenover RTV Oost. "We vinden het natuurlijk erg jammer. We werken uitstekend samen en dat wilden we voortzetten, maar hij is ook een trainer met veel ambities en dit is natuurlijk een mooie uitdaging voor hem."

De ploeg uit Overijssel blijft niet helemaal met lege handen achter. PEC krijgt volgens Nijkamp een transfersom om trots op te zijn. "We ontvangen dus een transfersom voor hem", legt hij uit. "Hoe hoog gaan we niet zeggen. Maar als we dan in deze zaak ergens tevreden over moeten zijn, dan is dat het wel."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Maakt Feyenoord de juiste keuze door Stam aan te stellen?

(3296 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws