Overmars stelt Ajax-fans gerust: 'Voor die spelers zullen we ver gaan'

Overmars stelt Ajax-fans gerust: 'Voor die spelers zullen we ver gaan'

Gepubliceerd: donderdag 7 maart 2019 om 06:48do 07-03-2019 om 06:48

Laatste update: donderdag 7 maart 2019 om 08:10do 07-03-2019 om 08:10

Marc Overmars houdt komende zomer rekening met een leegloop bij Ajax. Door het behalen van de kwartfinales van de Champions League staan de spelers nóg meer in de spotlights.

Het Ajax van Erik Ten Hag speelt de sterren van de hemel, maar zal komende zomer een metamorfose ondergaan. Frenkie de Jong vertrekt naar FC Barcelona en de verwachting is dat meer spelers zullen vertrekken.

"Het is een illusie dat we dit elftal bij elkaar kunnen houden. Het was al een flinke klus om dat dit seizoen voor elkaar te krijgen, omdat we een jaar geen Europees voetbal hadden gespeeld", vertelt Overmars aan De Telegraaf, een dag na de sensationele 1-4 overwinning bij Real Madrid.

"We weten dat er in juli jongens zullen vertrekken", gaat Overmars verder. "Dat gebeurde na de finale van de Europa League ook. En kijk waar we nu staan. Een nieuw, sterk elftal opbouwen kan snel gaan."

Overmars stelt de Ajax-fans gerust: als er geïnvesteerd moet worden, zal dat gebeuren. "Al gaat het niet om veel geld uitgeven om het uitgeven. Maar voor de spelers die we willen hebben, zullen we ver gaan. Soms moet je nu eenmaal meer investeren. Ik heb er vertrouwen in en er een goed gevoel over dat het in orde komt."

Poll

Kan Ajax de halve finale halen?

(9992 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws