'Robben en Ribery (35) hebben dezelfde optie': 'Kan niet geloven dat hij komt'

'Robben en Ribery (35) hebben dezelfde optie': 'Kan niet geloven dat hij komt'

Gepubliceerd: donderdag 7 maart 2019 om 08:00do 07-03-2019 om 08:00

Laatste update: donderdag 7 maart 2019 om 09:13do 07-03-2019 om 09:13

Arjen Robben en Franck Ribery staan op het lijstje van het Australische Western Sydney Wanderers. Dat meldt The Sydney Morning Herald.

Sydney Wanderers wil voor komend seizoen een grote naam binnenhalen en heeft het vizier gericht op de twee Bayern-vedettes. De Australische club wordt getraind door Markus Babbel, die als speler een verleden heeft bij Bayern. Hij werd drie keer landskampioen met de club. Babbel heeft bij de clubleiding van Sydney Wanderers aangegeven dat hij geïnteresseerd is in Robben en Ribery.

De kans dat Robben naar Australië vertrekt is volgens The Sydney Morning Herald klein. Dat Ribery komt, is aannemelijker. "Ik had contact met Franck Ribery", wil Babbel kwijt tegenover de Australische krant. "Ik zei: oke, als je veel geld wilt verdienen moet je naar Qatar gaan. Maar als je een rockster wilt zijn, moet je naar Australië komen."

"Hij heeft momenteel nog niet besloten, maar ik kan niet geloven dat hij hierheen komt. We hebben het over een categorie die te hoog gegrepen is voor de A-League. We moeten verder en een team bouwen voor volgend seizoen. Ik kan geen honderd jaar wachten. Als er een kans is, moet je die grijpen. Maar de kans dat je iemand als hij kunt halen is misschien één procent."

Van Robben en Ribery is het bekend dat ze na dit seizoen vertrekken bij Bayern.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws