Tuchel boos na afgang van Paris Saint-Germain: Een belachelijke uitslag

Tuchel boos na afgang van Paris Saint-Germain: "Een belachelijke uitslag"

07-03-2019 08:47 Laatste update: 12:45
56

Thomas Tuchel is boos op alles en iedereen na de dramatische uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League. In de ogen van de Duitser heeft Manchester United geen enkele poging gedaan om de wedstrijden te winnen.

PSG werd uitgeschakeld door een strafschop in blessuretijd. "Het is simpel uit te leggen: we gaven in de eerste helft twee cadeautjes weg", vertelt Tuchel na de wedstrijd aan RMC Sport. "We hadden het eerste half uur controle over de wedstrijd, de reactie was goed na de tegengoal en we kregen veel kansen."

"En ineens, zonder dat ze kansen of iets creëerden, maakte United de tweede goal. Het leek alsof iedereen tegen elkaar zei: ze maken twee goals terwijl ze niet eens aanvallen. We hadden totale controle over de wedstrijd, het is een belachelijke uitslag."

"De tweede goal kantelde de wedstrijd volledig. Man United heeft in de tweede helft geen kans gekregen. Ik heb hetzelfde gevoel als na de wedstrijd tegen Guingamp (1-2 verlies, drie penalty's tegen, red.), een wedstrijd die we onmogelijk konden verliezen. Voor mijn gevoel kwam Manchester United hier niet heen om te winnen. Maar hey, ze hebben gewonnen, dus gefeliciteerd."