ADO-speler heeft slechte relatie met eigen fans: 'Zijn tegen mij, snap dat niet'

ADO-speler heeft slechte relatie met eigen fans: 'Zijn tegen mij, snap dat niet'

07-03-2019 09:26
58

ADO Den Haag-aanvaller Sheraldo Becker heeft geen idee waarom fans van de club het regelmatig op hem hebben gemunt. Tijdens thuiswedstrijden van ADO moet de snelle vleugelspeler het vaak ontgelden. 

"Zeker aan het begin van mijn periode bij ADO heb ik het moeilijk gehad", vertelt Becker in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik weet niet waarom ze tegen mij waren, want zo voelde het inderdaad wel. En als ik nu een slechte wedstrijd speel, zijn ze ook tegen mij. Ik snap dat niet."

Wedden

Meer odds

"Ze moeten achter ons staan. Ik weet niet waar dat aan ligt en ik begrijp het ook niet. We hebben als ploeg een plan, dat we moeten uitvoeren en als zij dan beginnen te roepen dat we moeten afjagen of gaan fluiten, helpen ze ons daar niet mee."

Steeds beter
In 2019 lijkt het steeds beter te gaan met Becker. De 24-jarige rechtspoot staat inmiddels op drie goals en vijf assists. "Er is voor mij sinds de winterstop persoonlijk niets veranderd, waardoor het nu beter gaat. Ik doe gewoon wat ik altijd doe, alleen resulteert het nu wel in doelpunten en assists."

"Dat was voor de winterstop niet zo, maar het gaat steeds beter. Als je een paar wedstrijden achter elkaar een assist levert, ga je daarna wel met een lekkerder gevoel het veld in. Dat helpt ook wel."