Update: Groep Van der Velde trekt stekker uit gesprekken met Heerenveen

Update: Groep Van der Velde trekt stekker uit gesprekken met Heerenveen

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 17:03di 12-03-2019 om 17:03

De werkgroep rond Riemer van der Velde laat uiterlijk maandagavond weten of het een samenwerking met de leiding van sc Heerenveen ziet zitten. Dat meldt Voetbal International.

De groep reageerde eerder deze week 'hoogst verbaasd' op het nieuws dat Cees Roozemond is aangesteld als algemeen directeur van de club. Woensdag heeft het zestal, dat verder bestaat uit Foppe de Haan, Gertjan Verbeek, Tjisse Wallendal, Yme Kuiper en Henk Hoekstra, een gesprek gehad met Roozemond, de raad van commissarissen en het Stichtingsbestuur van Heerenveen.

'Tijdens dit overleg hebben beide partijen hun standpunten en handelswijze verklaard, ook zijn er over en weer mogelijkheden verkend om in een later stadium tot elkaar te komen', schrijft VI, dat spreekt van 'cruciale dagen' voor de club. Binnen de club is veel verzet tegen de benoeming van Roozemond. 

De groep gaat na het gesprek in beraad en laat uiterlijk maandagavond weten of ze een vervolggesprek zien zitten.

Update 12/3 17.03: Er komt géén samenwerking tussen de groep rondom Van der Velde en Heerenveen. Dat melden onder meer de Leeuwarder Courant en De Telegraaf dinsdag. Van der Velde, De Haan, Verbeek, Wallendal, Kuiper en Hoekstra zien 'onvoldoende basis om verder te praten' met de directie van de club. Het bestuur van Heerenveen heeft een brief ontvangen met daarin uitleg. Later deze week stond er nog een gesprek gepland tussen alle partijen, maar die meeting is van de baan. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws