'Marcelo persoonlijk akkoord met Juventus: contract tot 2023, 12 miljoen per jaar'

'Marcelo persoonlijk akkoord met Juventus: contract tot 2023, 12 miljoen per jaar'

Gepubliceerd: donderdag 7 maart 2019 om 21:37do 07-03-2019 om 21:37

De kans dat Marcelo volgend seizoen in het shirt van Juventus speelt wordt steeds groter. Na aanhoudende geruchten over de Braziliaan meldt het Italiaanse La Stampa donderdag dat er een persoonlijk akkoord is bereikt met de Serie A-koploper.

De geruchten rond Marcelo en Juventus zijn er al maanden en als we La Stampa mogen geloven, ligt er voor de linksback een meerjarig contract klaar. Marcelo kan in Turijn een contract tekenen tot de zomer van 2023.

Ook met het salaris is niets mis, want naar verluidt maakt Marcelo aanspraak op een jaarsalaris van twaalf miljoen euro. Daarmee zou hij een van de bestbetaalde spelers worden. Op dit moment verdient zijn oude ploeggenoot Cristiano Ronaldo ongeveer dertig miljoen euro per seizoen. Ronaldo speelt sinds afgelopen zomer bij de club.

Marcelo was jarenlang de vaste linksback van Real, maar is dit seizoen zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Sergio Reguilón. De dertigjarige linksback werd in 2006 gekocht van Fluminense. Sindsdien was hij ieder jaar basisspeler.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Juventus de juiste club voor Marcelo?

Ja
88%
Nee
12%
(1675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws