PSG hekelt feestende Rabiot na uitschakeling: 'Tot 30 juni gewoon onze speler'

PSG hekelt feestende Rabiot na uitschakeling: 'Tot 30 juni gewoon onze speler'

08-03-2019 09:25
26

Adrien Rabiot heeft zich de woede op de hals gehaald van Paris Saint-Germain. De 23-jarige middenvelder werd woensdagnacht in een discotheek gespot, enkele uren na de pijnlijke Champions League-uitschakeling tegen Manchester United.

Rabiot ligt sowieso al in de clinch met PSG, omdat hij zijn aflopende contract weigert te verlengen. Ook tegen United deed trainer Thomas Tuchel daarom geen beroep op de Fransman.

Technisch directeur Antero Henrique ziet dat echter niet als een vrijbrief voor Rabiot om het Parijse nachtleven onveilig te maken. Zeker niet na de 1-3 nederlaag. "Zijn houding getuigt van een gebrek aan professionaliteit", zegt Henrique, geciteerd door RMC Sport. "Niet alleen richting de club, maar ook richting zijn teamgenoten en de supporters. Het is onacceptabel."

De directeur vindt dat Rabiot zich heeft te gedragen. "Tot en met 30 juni is hij gewoon een PSG-speler." De middenvelder wordt onder meer gelinkt aan FC Barcelona. Mede door de komst van Frenkie de Jong is een overstap naar Camp Nou echter een stuk onwaarschijnlijker.