Van der Gaag stuurt ongeïnteresseerde verdediger van training in aanloop naar PSV

Van der Gaag stuurt ongeïnteresseerde verdediger van training in aanloop naar PSV

Gepubliceerd: vrijdag 8 maart 2019 om 15:40vr 08-03-2019 om 15:40

Laatste update: vrijdag 8 maart 2019 om 15:58vr 08-03-2019 om 15:58

PSV hoeft voor zaterdag geen rekening te houden met Karol Mets. De verdediger van NAC is vrijdag door trainer Mitchell van der Gaag vroegtijdig van de training gestuurd vanwege zijn ongeïnteresseerde houding. 

Mets ontbrak al tegen Vitesse omdat hij vorige week een transferverzoek had ingediend bij de clubleiding. NAC is niet van plan om de mandekker te laten gaan, maar Mets heeft een overstap nog niet uit zijn hoofd gezet. Maandag sprak Van der Gaag met de Est, waarna de lucht geklaard leek. 

"Als je zegt: streep onder, ik heb een fout gemaakt en ik had het niet op die manier moeten doen, dan is dat ook zo. Daar ben ik vrij makkelijk in", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem. "Dan moet ik niet meer zeuren, maar dan moet een speler ook niet meer zeuren."

Vrijdag ging het toch weer mis op de training. "Maar als we weer verder gaan en je laat twee verschillende dingen zien, dan zeg ik: ga maar lekker naar binnen, want dit werkt niet. Het is niet schokkend, het is wat je uitstraalt. Lichaamstaal vind ik redelijk belangrijk", aldus de NAC-trainer.

PSV - NAC begint zaterdag om 19.45 uur. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws