Vitesse-trainer Slutsky baalt: Dat was de grootste klap voor de club

Vitesse-trainer Slutsky baalt: "Dat was de grootste klap voor de club"

Gepubliceerd: vrijdag 8 maart 2019 om 16:24vr 08-03-2019 om 16:24

Laatste update: vrijdag 8 maart 2019 om 16:56vr 08-03-2019 om 16:56

Vitesse kampt dit seizoen met veel blessureleed. Nu is Charly Musonda terug naar Londen afgereisd om te revalideren. Ook Tim Matavz zit in de lappenmand. Coach Leonid Slutksy zit met de handen in het haar.

De Russische coach baalt als een stekker. "Het zijn allemaal ongelukken", vertelt Slutsky tegenover De Gelderlander. "Het heeft niets te maken met spierblessures. Blessures horen bij topsport, maar bij ons is de lijst wel lang. Musonda is een tegenvaller."

Vooral het uitvallen van Matavz is een aderlating. "Maar de grootste klap was de kwetsuur van Matavz. Een spits vervangen is erg moeilijk. Dat is overal. Ook bij Chelsea. Wij zijn Vitesse. We hebben niet twee gelijkwaardige spitsen in de selectie. Dat was ten tijde van Bony en Van Wolfswinkel ook niet het geval", aldus Slutsky.

Musonda
De Belgische vleugelspeler keert dus terug naar Londen om te revalideren van een kruisbandletsel. In september tijdens een oefenduel tegen Antwerp blesseerde Musonda zich. Na enkele trainingen in Arnhem keert de Belgische jeugdinternational toch weer terug naar Chelsea om te herstellen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws