Onana stelde Van der Sar gerust voor Real-uit: 'Hij zei: ben er bang voor morgen'

Onana stelde Van der Sar gerust voor Real-uit: 'Hij zei: ben er bang voor morgen'

08-03-2019 20:35 Laatste update: 23:10
49

André Onana is nog steeds dolgelukkig na de 1-4 overwinning van Ajax tegen Real Madrid. De keeper gaf aan dat het na de wedstrijd nog lang gezellig bleef. De dag voor de wedstrijd had de Kameroense sluitpost nog een interessant gesprek met Edwin van der Sar.

De wedstrijd tegen Real was net voor elf uur 's avonds afgelopen, maar het duurde even voordat de Ajax-spelers het stadion verlieten. "Het was waanzinnig", aldus Onana in gesprek met L’Équipe. "We verlieten het stadion om half twee 's nachts, we waren de laatsten die vertrokken. Ik was de zelfs de laatste die een douche nam, twee uur na de wedstrijd. Ik kreeg veel telefoontjes en was helemaal kapot. Een uniek moment in je leven, dus dan mag je wel even de tijd nemen om ervan te genieten."

De dag voor de wedstrijd had Onana het nog met Edwin van der Sar over de wedstrijd. "Hij zei tegen mij: ik ben er bang voor morgen, maar we hebben helemaal niets te verliezen. Ik vertelde hem: je moet me geloven, dan komt alles goed. Na de wedstrijd kwam hij naar me toe. Hij kuste me en hij zei: Goed gedaan, jochie!"