Schöne geniet van teamgenoot: 'Die foto op Instagram, fantastisch om te zien'

Schöne geniet van teamgenoot: 'Die foto op Instagram, fantastisch om te zien'

08-03-2019 21:18 Laatste update: 23:17
43

Lasse Schöne geniet nog steeds van de prestatie van Ajax tegen Real Madrid. Na de wedstrijd was er tijd om te genieten, maar de middenvelder heeft de knop omgezet en leeft toe naar de wedstrijd van zondag tegen Fortuna Sittard.

Volgens de middenvelder moet de focus er nu weer op bij de club. "We hebben een geweldig jong team met geweldige spelers en we hebben een geweldig resultaat gehaald, maar we hebben nog niets," aldus Schöne in gesprek met AT5. "Met Ajax wil je prijzen winnen en de laatste jaren is het kastje leeg. Dat wil je niet. Je kan wel terugdenken aan mooie wedstrijden zoals in Bernabéu, maar je moet ook prijzen winnen."

Toch geeft hij toe dat hij wel even genoten heeft van de overwinning in Madrid. "Het was gezellig en ik heb wel een aantal biertjes gedronken. Dus dat was prima." Schöne heeft er nog niet aan gedacht hoe de fans Ajax komend weekend zullen ontvangen in de Johan Cruijff Arena. "Het zal misschien wel een mooie opkomst zijn. Maar er staat wel een belangrijke wedstrijd op het programma en die wil je gewoon winnen."