Slutsky benoemt gevaar Feyenoord-aanvallers: 'Dat moeten we beteugelen'

Slutsky benoemt gevaar Feyenoord-aanvallers: 'Dat moeten we beteugelen'

08-03-2019 22:08 Laatste update: 23:25
74

Leonid Slutsky vindt dat de kracht van aanstaande Vitesse-tegenstander Feyenoord in de voorhoede ligt. De coach waarschuwt zijn spelers dan ook en geeft aan dat ze goed bij de les moeten zijn.

"We kunnen een slag slaan", aldus de Vitesse-coach tegenover De Gelderlander. "Maar Feyenoord is de favoriet. Kijk naar de resultaten dit seizoen tegen Ajax en PSV. En in de Kuip hebben wij eerder dit seizoen ook verloren. Wij moeten de aanval van Feyenoord beteugelen. Aanvallend heeft Feyenoord met Van Persie, Berghuis, Jörgensen, Larsson, Toornstra en Vilhena veel kwaliteit. Maar we moeten ook zelf onze kansen pakken. Tegen de underdog presteren we dit seizoen onder de maat. Hopelijk zijn we in de toppers op ons best."

Vitesse kan vol vertrouwen toeleven naar het duel met Feyenoord. De voorgaande drie competitiewedstrijden werden allemaal winnend afgesloten. Na deze wedstrijd volgt er een zware reeks, waarin onder meer gespeeld wordt tegen AZ, FC Utrecht, Ajax en PSV. "En vergeet onderweg de uitwedstrijden bij ADO en Heracles niet", vervolgt Slutsky. "Dat zijn duels op kunstgras. Dat is op voorhand ook lastig. De komende maanden worden zwaar."