Vijftien minuten in PSV 1: Een mooi moment, maar ik ga natuurlijk voor meer

Vijftien minuten in PSV 1: "Een mooi moment, maar ik ga natuurlijk voor meer"

09-03-2019 16:51
30

Jordan Teze maakte op 25 augustus zijn debuut voor PSV 1, maar is sindsdien op die vijftien minuten tegen PEC Zwolle blijven steken. De negentienjarige rechtsback van Jong PSV heeft echter alle tijd.

Teze verlengde in februari zijn contract bij PSV en ligt nu tot de zomer van 2021 vast in Eindhoven. Vrijdagavond kwam hij, nadat hij enige tijd met een blessure kampte, weer met Jong PSV in actie tegen Jong FC Utrecht. "Dat ik nu negentig minuten bij Jong PSV kon spelen, is top. Ik werk er hard voor", liet hij na afloop weten aan het Eindhovens Dagblad.

Of hij dit seizoen nog in actie komt voor het eerste elftal, durft de rechtsback niet te zeggen. "Mijn debuut in het eerste dit seizoen was een mooi moment, maar ik ga natuurlijk voor meer. Het is aan mij om dat te verdienen." Teze vindt het absoluut geen straf om het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie af te maken, benadrukt hij. "Ik wil graag spelen en als het hier kan: ook prima. Als het kan bij het eerste, maar hier ben ik zeker ook tevreden."