'Ik ben klaar voor een topclub, maar bij Ajax zijn ook grote dingen mogelijk'

'Ik ben klaar voor een topclub, maar bij Ajax zijn ook grote dingen mogelijk'

09-03-2019 20:52
43

André Onana heeft goede hoop dat de selectie van Ajax niet volledig uit elkaar valt na dit seizoen. Dat vertelt de Kameroense doelman van de Amsterdammers in gesprek met Marca.

"Ik denk niet dat er een grote exodus zal zijn", laat Onana weten. "We hebben kansen om succesvol te zijn in de Champions League en de competitie. Natuurlijk gaat er nog een hoop gebeuren tussen nu en het einde van het seizoen, maar we bekijken het stap voor stap. We zijn blij met hoe het gaat."

Onana is een van de Ajacieden die in verband wordt gebracht met een transfer. FC Barcelona zou hem willen terughalen als vervanger van Jasper Cillessen. "Er is geen contact geweest, tenminste niet dat ik weet. Je zou aan mijn zaakwaarnemer moeten vragen wat de situatie is. Ik denk dat ik klaar ben om voor een topclub te spelen, maar ik zit nu al bij een club waar grote dingen mogelijk zijn."

Toch zou de 22-jarige Onana open staan voor een overstap naar de Catalanen. "Ik heb al gezegd dat terugkeren een droom is, maar ik vervul op dit moment een andere droom. We zullen zien wat er gaat gebeuren."