'De Jong, Neres en Tadic kun je zo inwisselen voor basisspelers United en Spurs'

'De Jong, Neres en Tadic kun je zo inwisselen voor basisspelers United en Spurs'

09-03-2019 21:12
71

Daniël de Ridder denkt dat Ajax voor een nog veel grotere stunt kan zorgen in de Champions League. De voormalig buitenspeler van de Amsterdammers ziet de selectie van trainer Erik ten Hag ver reiken na de 1-4 overwinning op bezoek bij Real Madrid.

In de Spaanse hoofdstad was Dusan Tadic de grote man. "Tadic heeft inmiddels dubbel en dwars bewezen dat hij met name in de grote wedstrijden in Europa echt een buitengewone meerwaarde is", vertelt De Ridder bij de NOS. Hij denkt dat de Ajax-selectie qua ervaring goed in balans is. "Schöne heeft ook die kwaliteiten, heeft rust en uitstraling. Dat straalt af op de andere jongens."

Wedden

Meer odds

"Ze hebben wat mij betreft nu echt aangetoond dat het een selectie is die Champions League-waardig is", vervolgt De Ridder. "Buiten dat om, denk ik dat ze misschien nog wel beter zijn dan veel resterende ploegen. Het zou zomaar nóg leuker kunnen worden", voorspelt hij.

De Ridder denkt dat Ajax voor weinig ploegen hoeft onder te doen in de kwartfinale. "Ik denk dat FC Barcelona en Manchester City een maatje te groot zijn als je kijkt naar de hele selectie. Buiten dat om denk ik dat je kwalitatief spelers als De Jong, Neres, Tadic en Onana zo kunt inwisselen tegen een aantal spelers die in de basis spelen bij bijvoorbeeld Manchester United en Tottenham Hotspur."