Schwaab krijgt briefje van Van Bommel: 'Heel verhaal, weet het niet allemaal'

Schwaab krijgt briefje van Van Bommel: 'Heel verhaal, weet het niet allemaal'

09-03-2019 22:30
75

Daniel Schwaab zorgde zaterdagavond voor een opvallend moment tijdens de thuiswedstrijd van PSV tegen NAC Breda. Invaller Michal Sadilek overhandigde de verdediger een briefje van trainer Mark van Bommel.

Wat Van Bommel hem precies duidelijk wilde maken, kon Schwaab echter niet uitleggen. "Het was een heel verhaal", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik weet niet wat er allemaal opstond. Het was voor standaardsituaties tegen ons, dus hoekschoppen en vrije trappen tegen. Dat was alleen omdat Sadilek erbij kwam, ja."

"Ik heb wat dingen opgepakt en bij de corner geregeld dat iedereen een man oppakte, maar ik heb niet het hele verhaal dat erop stond aan iedereen verteld", lacht Schwaab, die het briefje al snel in zijn sok stopte. "De scheidsrechter wilde dat ik het briefje verstopte. Ik wilde het in mijn hand houden om er nog eens naar te kijken, maar dat wilde hij niet. Doe die maar weg, zei hij."

Hoewel de instructies van Van Bommel niet helemaal goed aankwamen, hield PSV het doel schoon. De koploper won met 2-0 van de hekkensluiter.