'In wedstrijden dat het echt moet staan we er niet, dat is een kwalijke zaak'

'In wedstrijden dat het echt moet staan we er niet, dat is een kwalijke zaak'

09-03-2019 23:05
13

Mitchell Te Vrede is van mening dat NAC tegen de grote ploegen laat zien dat het meekan in de Eredivisie. De Bredanaars verloren met 2-0 van PSV, maar de spits van NAC zegt in gesprek met VoetbalPrimeur dat hij blij is dat de spelers elkaar niet in de steek lieten.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

Wedden

Meer odds

Dat was in voorgaande wedstrijden wel anders, constateerde Te Vrede. "We hebben elkaar niet laten vallen", zei hij voor de camera van VoetbalPrimeur. "Dat gebeurde voorheen wel eens vaker bij tegenslag. Vandaag niet, maar ik moet ook zeggen dat wij tegen betere teams er wel staan. Als het dan echt moet, dan staan we er niet. Dat is een kwalijke zaak."

"Je ziet gewoon dat wij tegen de grote clubs niet met grote uitslagen verliezen", vervolgt Te Vrede. "Maar ja, daar koop je natuurlijk niets voor. Het zijn geen punten. Dus dat is allemaal leuk, maar het schiet niet op."

Het vertrouwen dat NAC zich kan handhaven in de Eredivisie is er nog steeds bij Te Vrede. "Nu zit ik in mijn emotie en dan is het moeilijk praten, maar morgen is er weer een nieuwe dag. Dan moeten we weer positief zijn. Er zijn nog negen wedstrijden te spelen en zolang die niet zijn gespeeld blijf ik er in geloven."

Bekijk hieronder het hele interview met Te Vrede.