Publiek PSV toont onvrede in Eindhoven: Dat kan ik wel begrijpen

Publiek PSV toont onvrede in Eindhoven: "Dat kan ik wel begrijpen"

10-03-2019 10:13 Laatste update: 19:13
109

Donyell Malen weet dat hij zijn best moet doen om zich in de basis van PSV 1 te knokken. Mark van Bommel koos tegen NAC Breda niet voor Malen, maar voor Cody Gakpo als vervanger van de geschorste Hirving Lozano.

Malen viel opnieuw in de tweede helft en is volgens Omroep Brabant nu recordhouder met meeste invalbeurten in de Eredivisie. Dit seizoen waren dat er al 21. "Echt? Dat wist ik niet. Dat is opzich wel een mooi ding, maar ik denk dat iedere voetballer in de basis wil staan", vertelt Malen aan Omroep Brabant.

"Wat ik nog moet verbeteren? Zoveel dingen. Ik kan daar niet specifiek op antwoorden. Ik moet m'n best blijven doen en laten zien dat ik een goede voetballer ben. Dan komt het vanzelf."

PSV had moeite met NAC en won 'slechts' met 2-0. Toen het lang 1-0 stond, begon het PSV-publiek te morren. "Dat kan ik wel begrijpen, maar het gaat om de drie punten. Als we aan het einde van het seizoen maar bovenaan staan, dan is iedereen blij", zegt Malen.

Malen heeft genoten van de wedstrijd tussen Real Madrid en titelconcurrent Ajax in de Champions League. "Als een Nederlands team zo goed presteert in de Champions League en met 1-4 van Real Madrid wint, kun je vinden wat je van Ajax vindt, maar dat hebben ze goed gedaan."