PSV uitgefloten door eigen fans: 'Blijkbaar snapt men ons clublied niet'

PSV uitgefloten door eigen fans: 'Blijkbaar snapt men ons clublied niet'

10-03-2019 13:04
142

Lighttown Madness, een supportersgroep van PSV die in het Philips Stadion sfeeracties organiseert, is gepikeerd over fluitconcerten tijdens de clash tussen PSV en NAC Breda (2-0) op zaterdagavond. In de eerste helft en na het rustsignaal lieten fans hun ongenoegen blijken over het spel van de koploper. 

'Eendracht maakt macht. Drie woorden uit ons clublied die iedere PSV-supporter wel kent. Echter werd vandaag wederom duidelijk dat blijkbaar niet iedereen in het stadion de betekenis hiervan begrijpt, toen deze mensen besloten onze spelers uit te fluiten', valt er te lezen op de Facebook-pagina van Lighttown Madness. 

'Wellicht dat men nu met een argument komt als dan moeten ze maar beter spelen, maar een andere belangrijke regel uit ons clublied luidt: en komen er tijden van veel tegenslag, dan zullen wij tonen wat vriendschap vermag.'

'Juist op de momenten waarop het minder gaat heeft het team onze steun nodig! Sta op voor je club wanneer het nodig is en laat dat gefluit achterwege.'

PSV won zaterdag in eigen huis met 2-0 van hekkensluiter NAC Breda. Na een vroege openingstreffer van Luuk de Jong verliep met name de eerste helft zeer moeizaam voor de formatie van trainer Mark van Bommel. PSV staat inmiddels acht punten voor op Ajax, dat nog wél twee duels tegoed heeft.