Ajax actief op drie fronten: is volle agenda voor- of nadeel in strijd met PSV?

Ajax actief op drie fronten: is volle agenda voor- of nadeel in strijd met PSV?

10-03-2019 14:30 Laatste update: 14:30
88

Een slordige twee maanden voor het einde van het seizoen 2018/18 strijdt Ajax nog op drie fronten mee. Wat heeft het bomvolle schema van de ploeg van Erik ten Hag voor gevolgen voor de afloop van de Eredivisie? We willen jouw mening graag horen voor onze podcast De Derde Helft!

Afgelopen week lazen we dat de KNVB bereid is om Ajax, na PEC-gate, weer een handje te helpen. De voetbalbond zou best willen schuiven met duels om Ajax een optimale voorbereiding te gunnen op de naderende kwartfinales van de Champions League. Probleem is alleen: hoe? 

De drukke agenda van Ajax lijkt weinig tot geen ruimte te bieden om ergens te schuiven. Hoe dan ook heeft de club loodzware maanden voor de boeg. Kan PSV wellicht gaan profiteren van het schema van de titelconcurrent? Of zorgt al het sportieve succes er juist voor dat Ajax in een flow komt ? 

De VoetbalPrimeur-community komt deze week weer aan bod in de podcast De Derde Helft. Jij krijgt de kans je mening te ventileren en een plekje in de uitzending te verdienen. Wat je moet doen? Geef onder dit bericht antwoord op de volgende vragen:

- Is Europees succes voor- of nadeel voor titelaspiraties van Ajax? Gaat PSV profiteren? 
- Wat zou de ideale tegenstander voor Ajax zijn in de kwartfinale van de Champions League? 
- Is Jaap Stam wel of geen logische keuze van Feyenoord? 
- En verdienen Cody Gakpo en Mo Ihattaren een vaste basisplaats in Eindhoven? 

De leukste, beste, interessantste reacties worden uitgelicht in De Derde Helft, die vanaf maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat. Jouw kans op aandacht in de pers is nog nooit zo groot geweest!