'Te weinig creativiteit' tegen 'héél slecht' NAC: 'PSV maakt erg weinig indruk'

'Te weinig creativiteit' tegen 'héél slecht' NAC: 'PSV maakt erg weinig indruk'

10-03-2019 14:25
39

PSV wist het publiek zaterdagavond ook in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter NAC Breda niet te verwennen (2-0 winst). Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ziet dat de ploeg van trainer Mark van Bommel na de winterstop allerminst sprankelt.

"Na die vroege 1-0 van Luuk de Jong gaat iedereen er goed voor zitten", blikt Elfrink terug bij Omroep Brabant. "Het leek ook al heel snel 2-0 te worden, maar de voorzet van Angeliño kwam niet aan. NAC begon echt héél slecht aan de wedstrijd. Die ploeg vroeg om een afstraffing. Die is er uiteindelijk niet gekomen. Ik vind dat PSV in grote delen van de wedstrijd erg slecht spel liet zien aan de bal."

Volgens Elfrink was bij PSV sprake van 'hetzelfde liedje als de afgelopen weken'. "Er is te weinig creativiteit. Het defensieve blok op het middenveld... het staat allemaal wel aardig, de organisatie staat prima. Maar ik kan me voorstellen dat het publiek in het Philips Stadion toch wat meer verwacht. Er klonk wat gezucht en gefluit tijdens de tikkies breed en terug. PSV pakte de drie punten, maar heeft wel erg weinig indruk gemaakt."

Lees ookVan Bommel baalt van PSV-fans: 'Het publiek moet hem daarin steunen'