'Isco moet vrezen voor straf na wangedrag rond 'Ajax': Real begint onderzoek'

'Isco moet vrezen voor straf na wangedrag rond 'Ajax': Real begint onderzoek'

10-03-2019 15:44
53

Isco moet vrezen voor een straf van Real Madrid. De Koninklijke vindt het gedrag van de 26-jarige spelmaker rond het duel met Ajax in de Champions League onaanvaardbaar, meldt Marca.

Isco miste de wedstrijdbespreking voor het treffen met de Amsterdammers. Hij besloot bovendien niet in de spelersbus te stappen, toen hij hoorde dat hij geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie. De Spaanse international reisde in zijn eigen auto af naar het Estadio Santiago Bernabéu, waar hij Real Madrid met 1-4 zag verliezen van Ajax.

Trainer Santiago Solari heeft niet om een straf voor Isco gevraagd, maar kaartte de actie wel aan bij het bestuur. De club is niet te spreken over het gedrag van Isco en is een onderzoek begonnen, zo schrijft Marca. Overigens bood Isco inmiddels al wel zijn excuses aan bij zijn teamgenoten. De kans dat hij alsnog gestraft wordt, is desondanks groot.

Solari en Isco liggen al maanden met elkaar overhoop. Ook in het competitieduel met Real Valladolid van zondagavond doet de Argentijnse trainer geen beroep op de middenvelder. "Om te spelen moet je fysiek in orde zijn en dat zien vast te houden", zei Solari vrijdag op de persconferentie over Isco.

Lees ook'Ramos sprak Real Madrid-spelers op de training toe en schold weigerende Isco uit'