Frustratie en onvrede na invalbeurt tegen PSV: Ik ben dit niet gewend

Frustratie en onvrede na invalbeurt tegen PSV: "Ik ben dit niet gewend"

Gepubliceerd: zondag 10 maart 2019 om 18:12zo 10-03-2019 om 18:12

Na een tijdelijke disciplinaire schorsing maakt Mikhail Rosheuvel weer deel uit van de selectie van NAC Breda, maar de relatie tussen de aanvaller en trainer Mitchell van der Gaag lijkt bepaald niet optimaal. Na afloop van het uitduel met PSV beklaagde Rosheuvel zich zaterdag over zijn reserverol. 

Op bezoek in Eindhoven zat de rechtspoot op de bank. Van der Gaag liet hem na de pauze invallen - tot frustratie van Rosheuvel. "Ik ben het niet gewend. Het is ook niet leuk. Ik baal daar ook ontzettend van", zei hij voor de camera van Omroep Brabant

"Het is aan mij om me zo snel mogelijk weer in het elftal te spelen. Ik heb dit seizoen al bewezen dat ik met doelpunten en assists van waarde kan zijn voor het team."

Eenmaal in het veld, mislukten vrijwel alle acties van Rosheuvel. "Het is heel moeilijk. Het is de koploper, die houdt het tempo hoog. Als invaller moet je gelijk mee in dat tempo. Toch moet ik het gewoon laten zien."

NAC is na 25 speelrondes hekkensluiter in de Eredivisie. De achterstand op nummer zeventien De Graafschap bedraagt vijf punten. 

Lees ook: Banneling Rosheuvel door het stof in Breda: 'Niet aan gehouden'

Lees ook: Mager PSV verzuimt score flink op te voeren tegen machteloos NAC Breda

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws