'Wij zijn niet betrokken bij de aanstelling van Stam. Ik niet in elk geval haha'

'Wij zijn niet betrokken bij de aanstelling van Stam. Ik niet in elk geval haha'

10-03-2019 19:51 Laatste update: 20:05
40

Jens Toornstra maakte zich niet al te druk over de fluitconcerten vanuit het Feyenoord-vak tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse. Trainer Giovanni van Bronckhorst besloot na rust om Orkun Kökçü te vervangen door Nicolai Jörgensen.

Emile van de Sande
ARNHEM

De meegereisde supporters konden echter niet veel waardering opbrengen voor het wisselen van Kökçü. "Hij speelde goed, zeker", beaamt Toornstra in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik weet niet wat de beweegredenen van de trainer waren. Nicolai is natuurlijk fris en heeft meer fysiek. Kan gebeuren", haalt hij zijn schouders op over het gemor vanuit het uitvak.

Toornstra ging ook in op de aanstelling van trainer Jaap Stam, die deze week een tweejarige verbintenis in Rotterdam-Zuid signeerde. "Natuurlijk hebben wij daarover gesproken in de groep. Je krijgt het nieuws mee en daar praat je dan over. Of wij daarbij betrokken worden? Nee, ik niet in elk geval haha. Maar hij heeft het goed gedaan bij al zijn clubs en voor hem is het een mooie nieuwe stap. En voor ons een nieuw gezicht voor de groep."

Bekijk hieronder het volledige interview met Toornstra: