'Nachtclubbezoek' én vertraagde vlucht voor Ajax: 'Iedereen lag al voor pampus'

'Nachtclubbezoek' én vertraagde vlucht voor Ajax: 'Iedereen lag al voor pampus'

Gepubliceerd: zondag 10 maart 2019 om 20:20zo 10-03-2019 om 20:20

Donny van de Beek gaat en rustige zondagavond tegemoet. De Ajax-middenvelder had dinsdagavond negentig minuten meegedaan tegen Real Madrid, speelde zondagmiddag een hele wedstrijd tegen Fortuna Sittard en merkte zondagmiddag dat het dubbele programma erin heeft gehakt.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

Tijdens de slotfase van de thuiswedstrijd tegen de Limburgse promovendus moest Van de Beek zijn reserves aanspreken. "Tijdens de laatste twintig minuten vond ik mezelf slordig, maar dat zag ik bij meer jongens", laat hij na de 4-0 zege weten aan VoetbalPrimeur. "Ik voelde de vermoeidheid erin komen. Dat moet even goed herstellen, want over een paar dagen wacht de volgende tegenstander alweer (PEC Zwolle, red.). Beide beentjes op de bank? Dat sowieso haha."

Na de stunt tegen Real Madrid werden de bloemetjes buiten gezet door de Ajax-spelers. "Zijn we nog een club ingegaan? Is dat zo? Dat zou ik niet weten", reageert Van de Beek breed lachend. "Nee, dat is geheim haha." Ajax moest bovendien langer dan gepland wachten op de terugreis naar Amsterdam. "We moesten een uurtje of anderhalf wachten totdat we de lucht in konden. Maar toen lag iedereen al voor pampus haha."

Bekijk hier het volledige interview met Van de Week:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws