De Boer krijgt wederom een dreun bij Atlanta United en wint opnieuw niet

11-03-2019 06:49
31

Frank de Boer wacht met Atlanta United nog altijd op de eerste competitieoverwinning. Zondagavond speelde de ploeg met 1-1 gelijk tegen FC Cincinatti.

De Boer ligt al na een aantal wedstrijden onder vuur nadat hij van de vier officiële duels er drie verloor. Atlanta United dreigt daarnaast uitgeschakeld te worden in de Zuid-Amerikaanse Champions League. Tegen Cincinatti begon de ploeg van De Boer uitstekend, want al na vijf minuten stond er dankzij Josef Martínez een 1-0 voorsprong op het scorebord. De Venezolaan schoot de bal hard binnen na een lange bal van eigen helft.

Cincinnati kwam na de rust op gelijke hoogte, maar gelukkig voor De Boer werd de goal van Fanendo Adi vanwege buitenspel afgekeurd. Beide ploegen maakten er in de tweede helft geen spektakel van, al leek De Boer weg te komen met een zwaarbevochten overwinning. Vlak voor tijd ging het alsnog mis. Voormalig Roda JC-aanvaller Roland Lamah schoof in de 86e minuut de 1-1 achter Brad Guzan.

De Boer pakt het eerste punt van Atlanta United in de competitie, maar werd alsnog getrakteerd op een fluitconcert.