Telegraaf: PSV wil graag door met trio, transfervrije move lonkt voor Room

Telegraaf: PSV wil graag door met trio, transfervrije move lonkt voor Room

11-03-2019 07:02 Laatste update: 08:23
33

PSV hoopt snel de contracten van Daniel Schwaab, Pablo Rosario en Donyell Malen te verlengen. De clubleiding is al langere tijd met de drie PSV-spelers in gesprek over verlenging, maar een akkoord is er nog niet.

PSV hoopt dat er snel een akkoord komt met het trio, meldt De Telegraaf. Het contract van Schwaab loopt komende zomer af en Pereiro en Malen staan nog onder contract tot 2020. PSV is positief gestemd over de uitkomst van de onderhandelingen.

PSV spreekt naar verluidt ook al een tijdje met de zaakwaarnemer van Gastón Pereiro, maar de vraag is of de Uruguyaan daadwerkelijk zijn handtekening zet onder een nieuw contract. Pereiro zit op de bank in Eindhoven. 'In dat geval zou PSV hem komende zomer moeten verkopen om nog een redelijke transfersom te kunnen ontvangen', schrijft De Telegraaf.

PSV moet voor 1 april beslissen of Eloy Room een toekomst heeft in Eindhoven. Het contract van de reservedoelman loopt komende zomer af. Room heeft een optie in zijn huidige verbintenis, maar het lijkt erop dat de de doelman transfervrij vertrekt uit Eindhoven.

Room werd binnengehaald als reservekeeper nadat Remko Pasveer naar Vitesse vertrok. Hij komt echter weinig in actie, ook omdat hij door de gewijzigde regelgeving niet meer mag spelen met Jong PSV. Voor volgend seizoen heeft PSV Lars Unnerstall binnen. Het is nog niet duidelijk wat er met Jeroen Zoet gaat gebeuren.