Real Madrid-spelers schelden Veltman uit: Enige wat ik verstond was puta

Real Madrid-spelers schelden Veltman uit: "Enige wat ik verstond was puta"

11-03-2019 15:09
73

Spelers van Real Madrid bleken afgelopen dinsdag nogal slecht tegen hun verlies te kunnen. Joël Veltman en zijn Ajax-collega's werden op het veld behoorlijk uitgescholden. Veltman vertelt dat in een podcast op de website van Ajax. 

In de absolute slotfase van de clash tussen Real en Ajax, bij een stand van 4-1 in het voordeel van de Amsterdammers, namen de frustraties behoorlijk toe bij de thuisploeg. Invaller Veltman ondervond dat aan den lijve. "Mijn Spaans is niet zo goed. Het enige wat ik verstond was puta", aldus de verdediger. "Dat zeggen ze alleen in Spanje. Dat hoort er ook bij, natuurlijk."

"Dat was ook een teken dat we het goed deden. Natuurlijk wisten we dat we dit konden tegen Real Madrid, maar zij hebben ook gewoon allemaal Champions League-winnaars in hun team. Van dat elftal is alleen Ronaldo weggegaan. Ramos was natuurlijk geschorst. Daardoor was het wel extra mooi dat we met 1-4 gewonnen hadden."

Door de zege plaatste Ajax zich voor de kwartfinale van de Champions League. Aanstaande vrijdag vindt de loting voor de kwartfinale plaats.

Lees ook: Jonker vond Real beter dan Ajax: 'Ik sluit mijn ogen niet voor momenten'