'Ik hoor verhalen dat Ajax hem wil kopen en hem dan hier wil laten rijpen'

'Ik hoor verhalen dat Ajax hem wil kopen en hem dan hier wil laten rijpen'

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 16:40ma 11-03-2019 om 16:40

Een transfer naar Ajax zou 'fantastisch' zijn voor FC Emmen-doelman Kjell Scherpen. Dat laat Jo Wubbels, voorzitter van supportersvereniging Rood-Wit, maandag weten aan het Dagblad van het Noorden. 

Eerder op de dag kwam datzelfde medium met het nieuws dat Ajax belangstelling heeft voor Scherpen. Mogelijk is er zelfs al sprake van een 'informeel' akkoord tussen Ajax en de negentienjarige goalie, al wordt dat verhaal ontkend door de zaakwaarnemer van Scherpen en Emmen. 

"Als Kjell inderdaad naar Ajax gaat, is dat fantastisch voor hem. En voor FC Emmen is het ook goed. Zo'n transfer straalt af op de club. Laten we reëel zijn: Als FC Emmen spelers heeft die er qua talent en prestaties echt bovenuit steken, dan gaan ze toch weg", reageert Wubbels op het gerucht.

"Dan is het toch veel leuker dat zo'n speler naar Ajax gaat dan naar bijvoorbeeld Heracles? Ik hoor verhalen dat Ajax hem wil kopen en daarna nog een tijdje wil laten rijpen bij FC Emmen. Dat zou leuk zijn. Dan heb je echt een win-win situatie."

Lees ook: Voetbal International: Ajax richt vizier op Pierie, Scherpen-bod in de maak

Poll

Zou Scherpen een goede aanwinst zijn voor Ajax?

(20843 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws