Ten Hag blij met contractnieuws: 'Hem wacht een mooie carrière'

Ten Hag blij met contractnieuws: 'Hem wacht een mooie carrière'

11-03-2019 20:08 Laatste update: 20:09
60

Ajax-trainer Erik ten Hag is blij met de contractverlengingen van Noussair Mazraoui en Klaas-Jan Huntelaar. De Amsterdammers brachten zondag naar buiten dat beide spelers langer aan Ajax verbonden blijven.

"Dat is prima nieuws, ik denk voor beide partijen", begint Ten Hag tegenover Ajax TV over Mazraoui. Volgens de oefenmeester is Mazraoui op meerdere posities inzetbaar. "Hij is nu rechtervleugelverdediger, maar in het spel van ons is hij ook vaak rechtermiddenvelder en zelfs in offensieve zin is hij erg aanwezig." Ten Hag verwacht veel van de verdediger. "Hem wacht een mooie carrière en ik denk dat hij kan bijdragen aan het resultaat en het succes van Ajax."

Ook Huntelaar verlengde zijn contract. "Klaas is ongelooflijk belangrijk voor de kleedkamer", aldus Ten Hag. "Hij wil ieder partijtje winnen, toont ongelooflijke scherpte en motivatie. Een liefhebber. Hij wil elke wedstrijd spelen, maar weet ook dat hij op een leeftijd komt dat jonge talenten ook voor hun kansen gaan. Maar als hij scherp is: uiteindelijk speelt de beste. Hij wil nog zo graag en dat is mooi om te zien."

Lees ookAjax beloont Mazraoui: contract tot de zomer van 2022