'Alba-opvolger' Angelino niet bezig met nationale elftal: 'Houd ik mij verre van'

'Alba-opvolger' Angelino niet bezig met nationale elftal: 'Houd ik mij verre van'

11-03-2019 20:22 Laatste update: 21:01
50

PSV-back Angelino is niet bezig met een eventuele selectie voor het Spaanse nationale elftal. Volgens de 22-jarige Spanjaard is het enige wat hem momenteel bezighoudt het binnenhalen van de landstitel.

In Spaanse media wordt Angelino regelmatig in verband gebracht met een selectie voor het nationale elftal van Spanje, de wereldkampioen van 2010. Hij zou daar de opvolger moeten worden van Jordi Alba. "Daar houd ik mij verre van. Eerst presteren bij PSV", tekent BN DeStem na PSV - NAC op uit de mond van Angelino. De verdediger werd overigens al twee keer geselecteerd voor Jong Spanje.

De Spanjaard heeft allesbehalve spijt van zijn overstap van NAC naar PSV, afgelopen zomer. "Dit is een prima stap geweest, het voldoet aan mijn verwachtingen. Ik ben tevreden hier en wil over twee maanden de landstitel winnen. Dat zou het jaar compleet maken", stelt hij. De Spanjaard stelt dat hij NAC altijd dankbaar zal blijven. "Bij PSV merk ik dat het essentieel is om eerst bij een kleinere club een seizoen lang alles te spelen. Ik zal NAC altijd dankbaar voor zijn de kans die het mij gegeven heeft."