Feyenoord slaat slag en heeft groot contractnieuws: Ongelooflijk trots

Feyenoord slaat slag en heeft groot contractnieuws: "Ongelooflijk trots"

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 14:21di 12-03-2019 om 14:21

Laatste update: dinsdag 12 maart 2019 om 14:22di 12-03-2019 om 14:22

Feyenoord heeft met Orkun Kökçü een principe-akkoord bereikt over een nieuw contract tot medio 2023. Dat meldt de Rotterdamse club dinsdag via de officiële kanalen. Binnenkort zet Kökçu definitief zijn handtekening. 

"Dat ik nog geen twee jaar nadat ik hier mijn eerste profcontract heb getekend alweer mijn handtekening mag zetten onder een nieuw contract maakt mij ongelooflijk trots", zegt Kökçü op de website van Feyenoord.

"Met de ontwikkeling die ik dit jaar heb doorgemaakt, heb ik dit af kunnen dwingen. Het motiveert mij alleen maar nog meer om de volgende stappen te zetten. Ik heb uitgebreid met de club gesproken over de plannen met mij en voel het vertrouwen dat ik hier bij Feyenoord de komende jaren kan uitgroeien tot een vaste waarde."

Technisch directeur Martin van Geel is blij met het akkoord. "Orkun heeft alles wat een moderne creatieve middenvelder nodig heeft en daarmee de potentie om hier de komende jaren ontzettend belangrijk te worden. Bovendien is hij tweebenig, wat hem nóg completer maakt.

"Naast al zijn voetballende kwaliteiten beschikt hij ook over de juiste mentaliteit om die potentie waar te maken. Hier gaan we veel plezier aan beleven."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws