Ronaldo zet in op Juve-comeback: 'Het wordt lastig, maar we zullen het toch halen'

Ronaldo zet in op Juve-comeback: 'Het wordt lastig, maar we zullen het toch halen'

12-03-2019 18:46
25

Cristiano Ronaldo gelooft nog altijd dat Juventus ten koste van Atlético Madrid de kwartfinale van de Champions League kan halen. De Madrilenen wonnen in het eigen Wanda Metropolitano met 2-0, maar toch voorziet de Portugese superster een wederopstanding van de ploeg uit Turijn.

Juventus heeft dinsdagavond een klein wonder nodig om de laatste acht van het miljardenbal te bereiken, maar daar denkt Ronaldo anders over. "Als Juventus goed speelt gaan we de volgende ronde halen", zegt de Portugees zelfverzekerd in La Gazzetta dello Sport. "Zij hebben een team dat de Champions League kan winnen, maar we zullen het toch halen."

Wedden

Meer odds

"Het zal zeker niet makkelijk worden", vervolgt Ronaldo. "Ze hebben de laatste vier jaar twee keer in de finale van de Champions League gespeeld. Maar nogmaals, als we spelen zoals Juventus kan gaan we ons kwalificeren."

Ronaldo blikte ook nog even terug op zijn overstap van Real Madrid naar Juventus. "Ik mis Spanje noch Portugal, maar natuurlijk heb ik veel goede vrienden achtergelaten. Ik heb een geweldige club achter me gelaten die me veel heeft gebracht. Maar ik mis het niet, want ik heb diezelfde dingen ook hier in Italië."