'Belgen hangen prijskaartje van 5 miljoen aan door Feyenoord bekeken aanvaller'

'Belgen hangen prijskaartje van 5 miljoen aan door Feyenoord bekeken aanvaller'

13-03-2019 08:45 Laatste update: 15:15
46

Theo Bongonda is aan een sterk seizoen bezig bij Zulte Waregem. De 23-jarige vleugelaanvaller werd al in verband gebracht met Feyenoord, maar de Rotterdammers krijgen concurrentie van de Belgische top.

Bongonda zat onlangs om tafel met het bestuur en kreeg te horen dat Zulte in de zomer wil meewerken aan een transfer, schrijft Het Laatste Nieuws. De Belg zelf sprak ook al zijn transferwens uit en daar heeft Essevee dus alle begrip voor. De interesse voor Bongonda is niet min. Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge mikt op de linkspoot, terwijl ook scouts van Feyenoord hem bekijken.

Wedden

Meer odds

Volgens Het Nieuwsblad tonen ook KRC Genk en KAA Gent interesse in het goudhaantje van Zulte Waregem. Eerder werd al bekend dat naast Feyenoord ook de Duitse clubs FSV Mainz en Eintracht Frankfurt Bongonda op de radar hebben.

Stevig prijskaartje
Zulte Waregem wil meewerken, maar wel voor een respectabele transfersom. Essevee mikt op een bedrag van meer dan vijf miljoen euro. Zelf betaalden de West-Vlamingen twee jaar terug nog 1,6 miljoen euro voor de aanvaller.