De Ligt komt voormalig teamgenootje tegen: 'Vaak verbaasd over hem geweest'

De Ligt komt voormalig teamgenootje tegen: 'Vaak verbaasd over hem geweest'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 11:59wo 13-03-2019 om 11:59

Laatste update: woensdag 13 maart 2019 om 15:24wo 13-03-2019 om 15:24

Zian Flemming kijkt met bewondering naar de ontwikkeling van Matthijs de Ligt. De middenvelder annex aanvaller van PEC Zwolle speelde in de jeugd bij Ajax lang samen met De Ligt en ziet nu hoe zijn voormalig ploeggenootje indruk maakt op de hele voetbalwereld.

Woensdagavond komt Flemming zijn oude teamgenoot tegen in de Johan Cruijff Arena. "Inmiddels zijn we het wel een beetje gewend, maar toen hij voor het eerst bij het Nederlands elftal zat, viel onze mond open van verbazing", meldt Flemming in gesprek met De Telegraaf. "Sindsdien is er elke maand een nieuwe verbazing bijgekomen."

"Het blijft heel bijzonder hoe snel Matthijs zich ontwikkelt", vervolgt de 20-jarige middenvelder van de Blauwvingers. "Wat hij al heeft neergezet, hoop je normaal te bereiken als je 24 of 25 bent."

"Voor mij is dit de meest bijzondere wedstrijd van het seizoen. Het wordt de eerste keer dat ik in de Arena ga spelen. Dat is iets waar ik mijn hele leven naar uit heb gekeken. Weliswaar nu in een ander shirt, maar ik zal er toch wel even van genieten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws